logo Sanz Clínica Dental
Xavi-2020

Xavi Rodríguez

Director de Sanz Clínica Dental

nº col·legiat: 25.018

Format en Psicologia, Sexologia, Teràpia de Parelles i Gestió de persones i Equips, Xavier Rodríguez és el director i arquitecte de l’actual model en odontologia psicoemocional de Sanz Clínica Dental. Diguem que, mentre la Dra. Sanz s’encarrega que els tractaments odontològics siguin excel·lents, el Xavier, com a especialista en emoció i comportament humà, és el responsable de crear i dirigir una estructura professional, tècnica, física i humana que converteixi la visita al dentista en quelcom agradable per a pacients i professionals. 

Un perfil diferent al capdavant d’una clínica dental

El Xavier està present en l’odontologia per aportar creativitat i innovació al model tradicional d’odontologia. El seu desig i motivació és crear un nou model d’atenció que traspassi els límits del que es considera habitual en odontologia.

El seu perfil psicològic permet aportar coneixement sobre el comportament humà en la consulta i disposar d’un marc teòric i conceptual que sigui la base d’un nou model d’atenció integral que consideri tots els factors implicats en l’odontologia.

A Sanz Clínica Dental no treballem només amb dents, sinó que ho fem amb les persones que hi ha darrere d’aquests dents, de manera que dirigim els nostres esforços a tots els aspectes psicològics i biopsicosocials presents en un tractament dental.

“Una clínica dental excel·lent ha de ser capaç de fer gaudir i oferir bons moments als seus pacients”

CV Xavi Rodriguez

Formació acadèmica i trajectòria professional

 • Licenciado en Psicología por la Univestitat Oberta de Catalunya (UOC)
 • Terapeuta Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona
  • Postgrau en Direcció i Gestió de Clíniques Dentals per la Universitat de Barcelona

  Galeria Xavi Rodríguez

  Entrevista a Xavi Rodríguez

  E

  Què fa una persona formada en psicologia gestionant una clínica dental?

  Les circumstàncies de la vida. Al trobar-me a la meva vida amb la Natalia vam anar creant inconscientment un nou concepte d’odontologia, innovador, rebel, revolucionari i sense complexos que pretenia, algun dia, materialitzar-se en una clínica dental única. Només vaig haver de reciclar els meus coneixements i adaptar-los a l’odontologia per dissenyar un model d’atenció trencador.

  E

  Què et va empènyer a emprendre aquest projecte?

  Les ganes de fer alguna cosa nova, de crear un nou model en odontologia que combinés els aspectes més familiars i nobles del model odontològic tradicional i els coneixements i enfocaments de la nova psicologia. D’aquí ve l‘odontologia psicoemocional, hem creat una clínica dental que treballa considerant la persona en la seva integritat: el seu cos, la seva ment, les seves emocions…

  E

  Què t'agrada més de la teva feina?

  Que hi ha molt per fer. Tenir l’oportunitat de construir una cosa diferent i que transformi la percepció que tenen les persones sobre l’odontologia. Poder ajudar les persones a sentir-se millor a través de la millora de la seva boca, que aprenguin a viure somrient a la vida..

  E

  Quina és la senya d'identitat de Sanz Clínica Dental?

  La proximitat, la humilitat, l’honestedat, la integritat dels nostres principis i el somriure, tant les del nostre equip com dels nostres pacients. Som una clínica dental feliç per a gent que vulgui ser-ho.

  E

  Què creus que ha de tenir una bona clínica dental?

  Principalment un equip de bones persones amb bons valors i que tinguin voluntat, coneixements i capacitats per satisfer els seus pacients. Si, a més, la identitat de la clínica promou aquests mateixos valors difícilment pot anar malament.

  E

  Què t'agrada fer quan no estàs treballant?

  Estar amb la meva família, sortir a menjar, anar a la platja, compartir una bona copa de vi, viatjar i qualsevol cosa que impliqui estar amb les persones a les que estimo. 

  E

  Com et defineixes com a persona?

  Crec que sóc un tipus senzill, familiar, emocional, noble, honest, sincer, una mica tossut i molt perseverant. Amb l’edat fujo cada vegada més d’allò que no m’aporta res.

  Formulario Lateral CAT
  close slider

   Demana cita amb nosaltres

   Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

   Tractament: