logo Sanz Clínica Dental

El món continua girant, els avanços es continuen succeint i en el sector de la salut bucodental no anava a ser menys.

En la Sanz Clínica Dental volem oferir-te els millors i més actualitzats tractaments per a la teva salut, per la qual cosa hem començat a oferir el tractament d’àcid hialurònic per als llavis i la zona peribucal. Però tirem el fre; què és el tractament d’àcid hialurònic i per a què serveix? T’ho expliquem?

Què és el tractament amb àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic és una substància produïda naturalment per l’organisme humà, principalment present en la pell. La seva major propietat és la seva capacitat d’atreure i retenir grans quantitats d’aigua; de fet, l’àcid hialurònic és el principal captador d’aigua en la pell.

L’àcid hialurònic també estimula la producció de col·lagen en la pell i en la geniva. Per això, és molt utilitzat per odontòlegs en diferents processos.

¿Qué es el tratamiento con ácido hialurónico?

Per a què utilitzem el tractament amb àcid hialurònic?

Donades les seves propietats com a captador d’aigua i productor de col·lagen, l’àcid hialurònic és un molt bon aliat per a corregir petites arrugues o donar volum a determinades zones del rostre aconseguint un aspecte més juvenil.

En Sanz Clínica Dental utilitzem el tractament amb àcid hialurònic per a:

E
El codi de barres
E
Augment de mentó
E
Augment de llavis
E
Somriure gingival

Àcid hialurònic, quines són les seves increïbles propietats?

Atès que l’àcid hialurònic atreu i reté l’aigua en la pell i estimula la producció de col·lagen, aporta volum i manté la pell tersa i jove. Amb el pas del temps, els teixits que envolten la boca perden la capacitat de produir i reposar l’àcid hialurònic, per la qual cosa es disminueix la seva hidratació i es perd volum, la qual cosa resulta en una pell flàccida i en l’aparició d’arrugues.

L’àcid hialurònic en la pell pot restablir-se mitjançant aquest tractament amb microinfiltracions facials a base d’àcid hialurònic sintetitzat, que s’assembla al que tenim de manera natural en l’organisme humà. No causa al·lèrgies ni efectes adversos, i flueix suaument per la pell, aportant el volum perdut i donant un aspecte més natural i terso.

Ácido hialurónico, ¿cuáles son sus increíbles propiedades?

Al seu torn, aquest tractament permet augmentar el gruix de la pell, que amb l’edat es torna més fina, emplenant els solcs i arrugues per a aportar a la boca i al terç inferior de la cara un aspecte més rejovenit, corregint arrugues del contorn peribucal i perfilant i afegint volum als llavis. I en tractar-se d’un gel reabsorbible, no és permanent i confereix a la cara un aspecte natural que no afecta l’expressió del rostre.

Com veus, el tractament d’àcid hialurònic és l’ingredient secret per a recuperar el somriure. Si tu també vols recuperar la teva tal com la recordaves, no ho dubtis: veuen a Sanz Clínica Dental i t’assessorarem sobre el tractament amb àcid hialurònic perquè tornis a somriure com el primer dia.

Vols més informació?

Si tens algun dubte sobre qualsevol tractament dental escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: