Àcid Hialurònic

Tractament mínimament invasiu que serveix per a reduir arrugues, donar volum i hidratar.

Àcid Hialurònic

Tractament mínimament invasiu que serveix per a reduir arrugues, donar volum i hidratar.
codigo-de-barras-acido-hialuronico

Codi de barres

aumento-de-labios

Augment de llavis

aumento-menton

Augment de mentó

sonrisa-gingival-acido-hialuronico

Somriure gingival

codigo-barras-acido-hialuronico-

Codi de barres

El conegut com a “codi de barres” és el conjunt d’arrugues verticals que apareixen en la part superior del llavi a conseqüència de la pèrdua d’hidratació i elasticitat.

L’edat comporta canvis inevitables i el codi de barres és un d’ells, però, afortunadament, és un problema estètic que pot en molts casos reduir-se o gairebé eliminar-se durant alguns anys a través de l’àcid hialurònic.

visibilidad-tratamiento

Visibilitat

Immediata

Temps d'aplicacio tractament

Temps d'aplicació

Depèn del cas

Durada tractament

Durada

Depèn del cas

anestesia tratamiento

Anestèsia

No necessària

código de barras y ácido hialurónico

Com es corregeix el codi de barres amb àcid hialurònic?

L’ús de l’àcid hialurònic per a corregir les arrugues de la part superior del llavi està àmpliament recolzat. El motiu és que el procediment és relativament senzill i ofereix uns resultats espectaculars.

El procés d’infiltració d’àcid hialurònic és simplement una aplicació d’àcid hialurònic mitjançant microagulles en la zona deprimida formada per contracció muscular, just sota el solc de la pell (sota l’arruga).

Per tant, és un tractament mínimament invasiu i poc dolorós perquè només necessita d’anestèsia local per a la seva realització.

Efectes secundaris

L’aplicació d’àcid hialurònic en els solcs de la part superior del llavi només genera, en alguns casos, lleugeres molèsties i inflor que desapareix als pocs dies del tractament.

A part d’aquestes molèsties, res més, és un tractament segur i que no té efectes secundaris, raó per la qual tantes persones accedeixen a tractar-se amb àcid hialurònic.

Beneficis de l’àcid hialurònic en arrugues

L’àcid hialurònic per a la correcció del codi de barres està cada vegada més demandat degut als seus números beneficis. Vegem alguns d’ells:

Z

Oculta les arrugues

Aquest és el seu benefici més evident. L’àcid hialurònic aconsegueix dissipar, durant 6-9 mesos, la presència dels molestos solcs de la part superior del llavi, coneguts com a codi de barres. És un tractament perfecte per a aquest problema, sens dubte.

Z

Rejoveneix l'estètica del teu rostre

La infiltració d’àcid hialurònic en la zona peribucal aporta, sens dubte, una imatge de persona més jove. Evidentment, no podem revertir l’envelliment, però sí que retardar uns anys alguns símptomes de l’edat. A més, els beneficis estètics afavoreixen l’autoestima i la seguretat personal, una cosa molt important quan comencen a aparèixer senyals irrefutables d’envelliment.

beneficios del ácido hialurónico

És un tractament durador?

Al contrari del que pensen alguns, l’àcid hialurònic aporta beneficis per temps prolongats, sent difícil que els seus efectes es perdin per complet. És a dir, els efectes positius de l’àcid hialurònic són màxims durant 6-9 mesos, però en reduir-se els seus efectes, mai arriben a desaparèixer per complet, per la qual cosa després només hem de fer sessions de recordatori per a tornar a aconseguir nivells màxims

Resultats immediats

L’aplicació d’àcid hialurònic és ràpida i els resultats triguen poc temps a ser visibles.

aumento-de-labios

Augment de llavis

Modelar i perfilar els llavis és també possible gràcies als beneficis de l’àcid hialurònic. Aquest és un altre dels tractaments més demandats en estètica facial i peribucal a causa de la seva facilitat d’aplicació i els seus grans resultats. El tractament amb àcid hialurònic en la zona dels llavis aconsegueix millorar i rejovenir tant els llavis com l’expressió facial.

visibilidad-tratamiento

Visibilitat

Inmediata

Temps d'aplicacio tractament

Temp d'aplicació

15 minuts

Durada tractament

Durada

12 mesos

Anestesia tractament

Anestèsia

S’aconsella

Augmentar i perfilar els llavis amb àcid hialurònic

Una vegada el professional ha estudiat la forma dels teus llavis i ha establert quines són les zones per a tractar, realitzarà petites infiltracions d’àcid hialurònic, tant per a donar-los el volum necessari com per a perfilar el contorn, buscant sempre una sensualitat el més natural possible.

Efectes secundaris

El normal és que després de les infiltracions només tinguem petites molèsties a causa d’una irritació i inflor que solen desaparèixer a les hores.

Per tant, res de cures especials ni res semblant a un postoperatori. Les molèsties inicials són molt lleus i s’esvaeixen en tot just unes hores.

Quins resultats podem aconseguir?

Podem aplicar l’àcid hialurònic tant en el llavi superior com en l’inferior, per la qual cosa l’augment de llavis que podem aconseguir és notori. Això sí, sempre aconsellem que el resultat sigui, dins del guany, el més natural possible.

A més, gràcies a l’àcid hialurònic podem corregir irregularitats o asimetries i també perfilar la forma dels llavis per a dibuixar un bon arc de cupido.
Els resultats són pràcticament immediats i poden arribar a durar fins a 12 mesos. No oblidem que l’àcid hialurònic és reabsorbible i passat un temps tornarà a ser necessari repetir el tractament per a mantenir el resultat.

aumento de labios con ácido hialurónico
aumento-menton

Augment de mentó

El farciment o augment de mentó és un altre dels tractaments habituals amb àcid hialurònic que poden practicar-se en odontologia. Es tracta d’un tractament que, mitjançant petites infiltracions d’aquest producte reabsorbible, permet corregir aquells mentons retrets que estèticament poden guanyar en harmonia i naturalitat.

Estem parlant de dotar al rostre de les proporcions adequades del mentó, perquè el conjunt amb boca, llavis, nas i front adquireixin una simetria i proporcions adequades.

Visibilitat tractament

Visibilitat

Immediata

Temps aplicacio tractament

Temps d'aplicació

15 minuts

Durada tractament

Durada

Fins a 18 mesos

Anestesia

Anestèsia

No és necessària

Efectes secundaris

Novament hem de dir que l’absència d’efectes secundaris és l’escenari habitual. Com a molt podem trobar amb petita molèsties i inflor lleu que desapareixen a les poques hores.

Quins resultats podem aconseguir?

L’ús d’àcid hialurònic en el mentó sol dirigir-se a corregir el mentó retret. És un tractament que no sols permet guanyar volum en el mentó i així ajudar el rostre a ser més harmònic, sinó que permet també corregir l’efecte papada que es crea quan el mentó està més retret del normal.

És important que el perfilat i augment de mentó sigui suau i concorde al rostre del pacient, ja que el resultat ha de ser natural i aportar equilibri al rostre

aumento de mentón

Apostem per la naturalitat

Els farciments d’àcid hialurònic sempre es fan buscant la major harmonia amb el rostre del pacient.

sonrisa-gingival-acido-hialuronico-negro

Somriure gingival

Quan parlem de somriure gingival ens referim a una exposició excessiva de la geniva en el moment de somriure. En concret, a partir de 4mm considerem que el somriure és gingival. De fet, no sols estem parlant de la geniva, sinó que en realitat estem parlant d’una anatomia complexa on intervenen també altres elements, com per exemple els llavis, el maxil·lar superior i altres estructures maxil·lofacials. que involucra tant la geniva, com el maxil·lar superior i el rostre de la persona. Senzillament, en el moment de moure la boca i, sobretot, en somriure, la part de geniva mostrada supera la part de geniva que la majoria de les persones mostra. Aquesta alteració resulta poc estètica i resta harmonia al rostre.

Visibilitat tractament

Visibilitat

Al tercer dia

Temps aplicació tractament

Temps d'aplicació

15 minuts

Durada del tractament

Durada

Fins 6 mesos

Anestesia

Anestèsia

No és necessària

Com tractem el somriure gingival?

L’àcid hialurònic s’infiltra prop dels músculs involucrats en el somriure per a crear una espècie de fre mecànic que impedeix que el llavi superior pujar desmesuradament.

Per a entendre’ns, l’àcid hialurònic impedeix que el llavi es relaxi en excés i pugi massa, de manera que la part de geniva que es mostra es redueix considerablement.

Efectes secundaris

Tampoc en aquest cas hem de témer efectes secundaris, ja que solament podem trobar-nos amb petites molèsties produïdes per les infiltracions i pel bloqueig muscular, que solen desaparèixer a les poques hores.

sonrisa-gingival-corregir-con-acido-hialuronico

Quins resultats podem obtenir?

Malgrat que l’àcid hialurònic no ataca directament la causa del somriure gingival, bloquejant la relaxació del llavi superior podem aconseguir que aquesta es redueixi de manera important. Això sí, haurem de fer infiltracions de recordatori per a mantenir aquest problema controlat.

Dr. Natalia - Estética Dental

Dra. Natalia Sanz

Especialista en estètica dental

La Dra. Natalia Sanz porta diversos anys aplicant àcid hialurònic amb grans resultats. Els nostres pacients estan summament satisfets.

En Sanz Clinica Dental t’assessorarem sobre la mena de farciment que va millor per al teu cas analitzant les teves necessitats. Evitem els excessos perquè el resultat sigui el més natural.

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: