Què és l’ortodòncia Invisalign?

Quan parlem de Invisalign® parlem de la més prestigiosa i reeixida signatura d’alineadors transparents de correcció dentomaxilofacial. És la millor ortodòncia invisible a nivell mundial amb més de 4 milions de pacients tractats amb èxit. El sistema Invisalign és una combinació de programari que modela virtualment la boca del pacient. Això és per a posteriorment processar i fabricar fèrules transparents personalitzades que corregeixen la posició de les dents.

Són de sobres conegudes les virtuts de Invisalign. Els seus tractaments aconsegueixen autèntiques proeses en casos tremendament complexos. En aquest sentit, la qual cosa anomenem Invisalign, és en realitat un sistema d’alineació que compta amb diverses opcions i productes.

Sense esmentar els tipus de Invisalign que se subministren només en certs països, com els EUA i el Canadà, comptem bàsicament amb quatre tipus de tractaments de Aligners de Invisalign.

Tipus d’ortodòncia Invisalign

Aquests tractaments Invisalign varien en funció d’una sèrie de factors que faran que el teu tractament Invisalign tingui una durada i una direcció terapèutica concreta:

E

Invisalign I7 (Express)

E

Invisalign Lite

E

Invisalign Full

E

Invisalign Teen

Quins criteris determinen el tipus de Invisalign que necessites?

En principi, i malgrat que cada cas és únic i vaig poder haver-hi variacions, lo que determina el tipus de Invisalign adequat són determinades variables. Per exemple, el temps necessari per a la correcció, el nombre de fèrules, el problema que pretén solucionar o l’edat del pacient.                                     

Invisalign I7 o Express

Aquest és el tipus de Invisalign més “senzill” amb el podem corregir l’alineació dental.

Tipus d'ortodòncia invisible o Invisalign®

Està destinat a corregir petites malposiciones, normalment amb finalitat estètica.

Sol comptar amb 7 o menys conjunts d’alineadors. Podem dir que Invisalign Express afina petits problemes d’alineació de manera eficaç i natural. A més de comptar amb la mateixa tecnologia que els altres tipus de Invisalign preserva la integritat de les dents pròpies sense necessitat de recórrer a altres tractaments amb pròtesis. Si vols moure aquesta dent que no gaire ben posicionat, aquest és el teu tractament. A més, el cost sol ser bastant inferior que els altres tipus de Invisalign.

Invisalign Lite

Aquest tipus de Invisalign augmenta en complexitat, durada i capacitat de correcció respecte al Invisalign I7 o Express.

Permet corregir malposiciones més serioses encara que sense passar normalment dels 12 mesos de tractament.

Per tant, continua sent un tractament d’ortodòncia invisible relativament breu i molt eficaç per a aquells casos de malposiciones completes, lleus o mitjanes. El seu cost sol estar entorn dels 3.500€ i la durada mitjana d’aquesta mena de Invisalign són uns 8-12 mesos.

Invisalign Full

El Invisalign més complet i que més capacitats i eficàcia té.

Aquest tipus de Invisalign pot corregir situacions molt compromeses d’oclusió i de problemes dentomaxilofaciales.

Per exemple, mossegades croades, mossegades profundes, dents apinyades, dents separades (diastemes), prognatisme mandibular, etc. Contràriament al que molta gent pensa encara, Invisalign és capaç de tractar casos extrems i molt complexos amb el mateix èxit –si no més- que l’ortodòncia convencional amb brackets. Si a més el teu pla de tractament ho realitza la doctora amb més experiència d’Espanya en Invisalign l’èxit està sens dubte garantit.

Invisalign Teen

A més de comptar amb la tecnologia i les propietats dels alineadors Invisalign, afegeix altres característiques addicionals que aborden les necessitats pròpies dels pacients adolescents.

Per exemple, incloure en cada fèrula uns indicadors de desgast per a controlar el correcte ús dels alineadors.

Tipus d'ortodòncia invisible o Invisalign®

Així, gràcies a que l’indicador canvia de color en funció de les hores que estiguin col·locats en la boca, ajuda tant als pares com al/la ortodontista a controlar i supervisar el correcte ús dels alineadors.

A més, Invisalign Teen compta amb fins a 6 fèrules de reemplaçament lliures per a compensar les pèrdues i trencaments més que habituals que es produeixen en pacients d’aquestes edats.

Vols més informació?

Si tens algun dubte sobre qualsevol tractament dental escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (1 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: