Sistema CEREC

El sistema més avançat per a restauracions orals

Sistema CEREC

El sistema más avanzado para restauraciones orales

Cerec, un pas més enllà en la tecnologia digital

Us imagineu poder gaudir d’una restauració dental amb materials de primera qualitat en una sola sessió? Us imagineu un implant dental immediat amb un provisional fix en una hora? Tot això és possible amb la tecnologia Cerec®, el sistema d’escanejat digital, disseny i elaboració de pròtesis dentals per a clíniques dentals més eficient i avançat del món.

Els temps de tractament es redueixen més d’un 80% i el confort per als pacients augmenta considerablement.

sistema-cerec5.jpg

Què és concretament el Cerec?

Cerec és el sistema de CAD-CAM per a clíniques dentals més prestigiós a nivell mundial. La tecnologia CAD-CAM en odontologia, de l’anglès Computer Aided Design i Computer Aided Manufacturing, engloba el disseny, la informatització, el control assistit, la robòtica i l’elaboració de restauracions prótésicas dentals de màxima qualitat i precisió.

Per tant, podem dir que Cerec és un sistema de flux digital que serveix per a elaborar en la pròpia clínica les restauracions protètiques de manera assistida, àgil, eficaç i amb els millors materials del mercat.

Consta d’un potent computador amb escàner digital i un programari de disseny de pròtesis dentals, una unitat de fresat per a fabricar les pròtesis dentals i un forn per a sintetitzar i/o cristal·litzar els diferents materials ceràmics utilitzats en les rehabilitacions dentals.

Com funciona Cerec?

Amb Cerec escanegem la teva boca perquè un potent programa informàtic processi tota la informació extreta i pugui posteriorment calcular i proposar la restauració més adequada per al teu cas.

Una vegada ajustem el disseny de la restauració a les particularitats de cada cas, la unitat fresadora elabora amb precisió la restauració ceràmica, que una vegada sintetitzada i/o cristal·litzada en un potent forn ceràmic, es col·loca en la teva boca de manera còmoda i precisa.

Tot aquest procés, per exemple, per a una restauració unitària, no ocupa més d’una hora, mentre que amb el flux tradicional el període de temps podia excedir els quinze dies.

sistema cerec

Vols un somriure espectacular?

Truca'ns al
972501553

C/ Vilafant, 16
17600 Figueres

sistema-cerec

¿Cómo funciona Cerec?

Con Cerec escaneamos tu boca para que un potente programa informático procese toda la información extraída y pueda posteriormente calcular y proponer la restauración más adecuada para tu caso.

Una vez ajustamos el diseño de la restauración a las particularidades de cada caso, la unidad fresadora elabora con precisión la restauración cerámica, que una vez sintetizada y/o cristalizada en un potente horno cerámico, se coloca en tu boca de manera cómoda y precisa.

Todo este proceso, por ejemplo, para una restauración unitaria, no ocupa más de una hora, mientras que con el flujo tradicional el periodo de tiempo podía exceder los quince días.

Vols un somriure espectacular?

Truca'ns al
972501553

C/ Vilafant, 16
17600 Figueres

Sistema CEREC pas a pas

En què consisteix cada fase del sistema CEREC?

paso 1- sistema cerec

Pas 1: Escanejar

Estalvia’t les molèsties d’una safata d’impressió convencional, ara només has de mantenir durant uns minuts una petita càmera en la teva boca.

Llegir més

Amb CEREC Omnicam, la nostra petita càmera en color, podem obtenir imatges 3D de la teva boca de manera precisa i en color natural.

paso 2- sistema cerec

Pas 2: Dissenyar

Una vegada analitzat l’escanejat complet, el programari CEREC genera propostes de restauració tenint en compte els paràmetres del cas i les consideracions de la Dra. Sanz.

Llegir més

Aquest pas ens porta a l’etapa de producció de la restauració de manera àgil i precisa, cosa que permet escurçar els temps de tractament en gran manera.

paso 3- sistema cerec

Pas 3: Produir

La unitat de fresat CEREC i el programari CEREC es combinen de manera òptima per a l’elaboració del disseny de la restauració. Aquesta fabricació és realment precisa.

Llegir més

Tant l’ajust com l’estètica de les restauracions són extremes. En funció del material seleccionat per a la pròtesi, el procés acabarà en aquest pas, encara que molts dels materials existents precisen d’un procés de sintetització i cristal·lització.

paso 4- sistema cerec

Pas 4: Sintetització i esmalt

Les restauracions de zirconi necessiten ser sintetitzades, mentre que les de disilicat de liti han de cristal·litzar-se abans d’estar totalment acabades.

Llegir més

Per a això Cerec utilitza el forn Cerec SpeedFire, un forn amb tecnologia d’inducció que permet en tot just uns minuts realitzar processos que abans es realitzaven en moltes hores. A més, aquest forn permet també estabilitzar en les restauracions totes aquelles caracteritzacions i maquillatges que precisin.

Corones i carilles realitzades amb CEREC

coronas cerec

Restauració total amb corones ceràmiques elaborades amb CEREC.

carillas cerec

Carilles dentals fetes amb CEREC per a la reestructuració oral.

coronas fresadas con cerec

Corones dentals acabades de fresar amb CEREC.

Demana més informació

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: