Una vegada superada la pitjor fase d’aquesta pandèmia, la nostra clínica dental torna a obrir la seva agenda per atendre tots els seus pacients. I ho fem, com no podia ser d’una altra manera, amb les garanties d’higiene i seguretat que exigeixen les autoritats sanitàries per a clíniques dentals. De fet, a Sanz Clínica Dental hem redoblat esforços per intentar reduir al mínim la possibilitat de contagi del SARS – CoV-2.

El risc zero és impossible, ni ara ni mai, però amb la nostra voluntat d’excel·lència ens assegurem que els pacients de Sanz Clínica Dental gaudeixin de les millors condicions possibles en una clínica dental.

Com demanar cita a la nostra clínica dental?

Seguint les directrius de sanitat i els col·legis d’odontòlegs, les visites només poden ser concertades telefònicament o via telemàtica (correu electrònic, Whatsapp, etc.) a través d’un triatge molt estricte i específic.

El motiu és que malgrat hàgim tornat a atendre els nostres pacients, ho fem amb unes mesures de seguretat que exigeixen certes modificacions, a saber:

E

Reducció del nombre de persones a la sala d’espera.

Això implica que, com a molt, podem atendre a dues persones a l’hora, el que fa que haguem de ser més curosos a l’hora de planificar la nostra agenda.

E

Protocols de desinfecció als gabinets dentals.

Una vegada s’ha acabat la visita amb el pacient, el nostre equip ha de desinfectar curosament els espais d’atenció per tal d’assegurar que tant el següent pacient com el nostre equip no entra en contacte amb el virus, estigui aquest a l’aire o a les superfícies.

E

Protocols d’atenció especials degut al coronavirus.

Atenent a les recomanacions dels responsables sanitaris, els protocols d’atenció odontològica han d’incloure certes mesures per tal d’impedir que tant els aerosols (partícules de vapor en suspensió possiblement contaminades), com les altres vies de contacte entre el nostre equip i els nostres pacients es redueixin al mínim.

Això inclou la incorporació d’equips de protecció individual (bates, pantalles facials, ulleres estanques, etc.) que fan de la nostra actuació un procés més complex i lent.

Sanz Clínica Dental torna a obrir les seves portes
E

Limitació de tractaments.

Tot i que actualment no hi ha una directriu clara sobre quins són els tractaments que no es poden realitzar degut a l’estat d’alarma, la nostra responsabilitat ens empeny a tractar només aquells pacients que presentes patologies o necessitats inajornables en el temps. O sigui, hi ha tractaments que poden i han d’esperar per deixar espai a aquells que ja fa massa que es van aplaçar.

 mesures de seguretat contra el coronavirus

La nostra missió continua sent la d’ajudar a les persones a somriure

La nostra missió continua sent la d’ajudar a les persones a somriure

Sanz Clínica Dental no ha variat un mil·límetre la seva voluntat de ser una empresa familiar modèlica, compromesa, ètica i amb vocació de servei a la seva comunitat.

Així, com a corporació privada, independent i lliure que només respon davant els seus principis i valors, Sanz Clínica Dental assegura que, passi el que passi, continuarà esforçant-se al màxim per satisfer els seus pacients i ajudar-los en la complexa i difícil missió de somriure cada dia i cada segon.

Sanz Clínica Dental és i serà sempre al teu costat.

Vols més informació?

Si tens algun dubte sobre qualsevol tractament dental escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (1 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: