El dia 22 de gener del proper 2019 farà un any que vam iniciar un nou i motivant projecte a la nostra nova clínica dental del C/Vilafant de Figueres. Han estat uns mesos molt esperançadors durant els quals hem pogut comprovar que el nostre model d’odontologia personalitzada i psicoemocional funciona com no haguéssim imaginat mai.

Moltes persones acudeixen a la nostra clínica atemorits i creient que no podran mai sotmetre’s a cap tractament dental i marxen incrèduls i molt contents per haver estat capaços de, fins i tot, gaudir al dentista.

És per això que volem compartir la nostra felicitat i ajudar a algú a millorar la seva vida. Amb aquesta intenció, Sanz Clínica Dental regalarà el proper 18 de març de 2019 un tractament integral de rehabilitació a qui més s’ho mereixi!

Regalamos un tratamiento de implantología

Per què ho fem?

Perquè ens encanta fer feliç a la gent, sobretot a les bones persones. Sembla retòrica, però la realitat és que el que alimenta les nostres inquietuds professionals i personals és el somriure dels pacients que marxen feliços del nostre centre. L’agraïment d’aquells que milloren la seva qualitat de vida gràcies a la nostra feina és el més gratificant en el nostre món de significats.

Com participar?

E

Fes like i comparteix la publicació del Facebook, Instagram, Linkedin.

“Per celebrar el primer any de la nova Sanz Clínica Dental, regalem un tractament odontològic de estètica dental a qui més s’ho mereixi”

E

Envia’ns un privat o un correu electrònic a info@sanzclinicadental.es explicant-nos per què creus que ets la persona que més es mereix aquest regal.

E

És imprescindible enviar-nos tres fotografies de la teva boca on es vegin perfectament les dents (frontal, esquerre i dreta). Com sempre en aquests casos, la teva informació personal serà processada i eliminada una vegada sapiguem quina és la persona seleccionada.

Què valorarem?

El guanyador no sortirà ni de cap sorteig ni de cap sistema aleatori, tot el contrari, intentarem seleccionar a aquella persona que pensem que més s’ho mereix i més ho necessita. Podem equivocar-nos, però intentarem ser justos amb qui més s’ho mereixi. De fet, quanta més felicitat puguem donar-te amb el tractament més probabilitats tens de ser la persona triada.

En resum, aquests són els factors que considerarem:

E

Si la teva autoestima es veu perjudicada per problemes bucodentals

E

Si sempre has desitjat tenir una boca de cine però no has pogut complir el teu somni

E

Si creus que un tractament dental integral et pot canviar la vida

E

Si tens problemes estètics que fan difícil sentir-te a gust amb tu mateix

E

Si ets una persona agraïda i amb ganes de viure la vida amb plenitud

Què inclou el regal?

TOT el que sigui necessari per tenir una boca fantàstica i poder gaudir d’ella.

 1. Primer, reunirem tota la informació dels candidats al regal, fins que el dia 15 de març l’equip de Sanz Clínica Dental es reuneixi i decideixi la persona seleccionada.
 2. Segon, el dia 18 de març de 2019 se li comunicarà personalment el resultat a la persona seleccionada.
 3. Tercer, durant la setmana següent de la comunicació, es concertarà una primera visita a la clínica per iniciar l’exploració i l’estudi del cas. En aquesta cita s’intentaran copsar els desitjos del la persona guanyadora amb una entrevista psicològica amb el Xavier Rodríguez, psicòleg del centre, i una primera visita amb la Dra. Sanz per dissenyar els primers escenaris de tractament.
 4. Quart, una vegada acordat el tipus de tractament a realitzar, aquest s’iniciarà per tal de tenir-lo acabat quant abans millor.
 5. Cinquè, es farà públic la identitat del guanyador o guanyadora i es mostraran els resultats del tractament, sempre respectant els drets del pacient.
 6. Sisè, a gaudir d’una nova vida…

A Sanz Clínica Dental estem compromesos en fer més feliços als nostres pacients. Així de senzill i contundent.

Afanya't i participa, s'acaba el temps!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (2 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

  Demana cita amb nosaltres

  Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

  Tractament: