En Sanz Clínica Dental, estem sempre a l’avantguarda, i volem que coneguis per què aquest dispositiu és una eina tan important. Acompanya’ns per a descobrir què és, com funciona i els beneficis que aporta a la teva experiència dental.

Què és l’escàner intraoral?

El escáner intraoral es una tecnología avanzada que ha transformado el campo de la odontología. En esencia, es un dispositivo compacto que permite a los dentistas obtener imágenes digitales detalladas del interior de tu boca. Este dispositivo es útil para planificar tratamientos dentales como coronas, puentes, implantes y aparatos ortodónticos.

Al usar el escáner intraoral, se eliminan las conjeturas y se obtiene una representación exacta de tus dientes y encías. Para ti como paciente, esto significa tratamientos más rápidos, precisos y, lo mejor de todo, sin la incomodidad de los moldes dentales convencionales.

Com funciona un escàner intraoral?

L’escàner intraoral utilitza una càmera d’alta precisió que captura milers d’imatges per segon. Aquestes imatges s’acoblen instantàniament en un model 3D de la teva boca, que el dentista pot visualitzar en una pantalla. Aquest procés és ràpid, indolor i sorprenentment detallat.

Una dels grans avantatges d’aquest escàner és que permet al teu dentista mostrar-te en temps real el que està succeint en la teva boca. Això no sols és útil per al professional, sinó que també t’involucra més en el teu propi tractament dental, permetent-te veure i entendre millor els problemes i les solucions proposades.

Beneficis de l’escàner intraoral

Els beneficis de l’escàner intraoral són nombrosos i significatius. Primer i principal, la precisió que ofereix és incomparable. Això es tradueix en tractaments més eficients i ajustats a les teves necessitats específiques. Els ajustos i les segones cites es redueixen notablement, estalviant-te temps i molèsties.

En resum, aquestes serien els principals avantatges de l’escàner intraoral:

E

Comoditat: digues-li adeu als motlles dentals tradicionals. L’escàner intraoral és ràpid i còmode, eliminant la necessitat de tenir materials estranys en la teva boca.

E

Visualització i comprensió: veure la teva boca en 3D t’ajuda a entendre millor la teva salut bucal i els tractaments proposats.

E

Rapidesa: els temps d’espera per als aparells dentals es redueixen considerablement, ja que les dades s’envien directament al laboratori.

L’escàner intraoral no és només una eina tecnològica avançada; és un canvi fonamental en la forma en què experimentem l’odontologia.

En Sanz Clínica Dental estem orgullosos d’oferir-te aquesta tecnologia, assegurant-nos que rebis la millor cura possible amb comoditat, eficiència i precisió. Recorda: cuidar el teu somriure mai ha estat tan fàcil i agradable. Esperem veure’t ràpid i mostrar-te de primera mà les meravelles de l’escàner intraoral!

Vols més informació?

Si tens algun dubte sobre qualsevol tractament dental escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: