logo Sanz Clínica Dental

Saps aquestes arrugues que apareixen a l’altura de la comissura dels llavis i dibuixen una línia descendent cap a tots dos costats de la barbeta? Perquè tenen un nom: línies de marioneta, i suposen una de les principals preocupacions en el que a l’envelliment es refereix.

Si bé les línies de marioneta no són nocives per se, sí que causen un efecte de tristesa en el rostre i pot afectar l’autoestima de la persona. Si mai havies sentit parlar d’elles o vols saber com corregir-les, continua llegint.

Què són les línies de marioneta?

Les línies de marioneta són unes arrugues que apareixen a l’altura de la comissura dels llavis, dibuixant una línia descendent cap al mentó. Es diu que afecten el somriure, perquè provoquen un efecte de tristesa en el rostre de qui les té.

El seu nom prové de la seva imatge, ja que per la seva situació recorden a la boca de les marionetes. Si bé no són especialment perilloses, sí que poden afectar l’autoestima dels qui les tenen; de fet, són motiu de consulta freqüent en l’àmbit de la medicina estètica.

Como se tratan las lineas de marioneta en la boca

Per què es produeixen les línies de marioneta?

Les línies de marioneta són unes arrugues en el rostre que apareixen quan la pell perd els seus nivells naturals de col·lagen i elastina, que són les substàncies responsables de la seva tersura. Però per què ocorre això? Aquests són els principals motius:

E

La genètica: el factor genètic pot arribar a accentuar les línies de marioneta en les comissures dels llavis.

E

L’exposició als raigs ultraviolats: l’exposició a la radiació solar té moltes conseqüències negatives per a la salut, i una d’elles és la degeneració de les fibres elàstiques de la pell, que són les que produeixen el col·lagen i l’elastina.

E

El tabaquisme: el fum del tabac pot arribar a afectar negativament la pell, reduint l’oxigen i altres nutrients essencials i provocant la seva deshidratació.

E

El pas del temps: amb el pas dels anys el greix de la cara disminueix, la qual cosa causa que els pòmuls caiguin i desdibuixin el mentó.

Com ajuda l’àcid hialurònic en les línies de marioneta?

El tractament més efectiu per a corregir les línies de marioneta en el rostre és l’àcid hialurònic. Aquest tractament consisteix a aplicar microinjeccions d’àcid hialurònic de baixa densitat, una substància que hidrata i redensifica la pell, afavorint així la producció de les fibres colágenas i elàstiques.

L’àcid hialurònic és una substància ja present en l’organisme, per la qual cosa aquest tractament aconsegueix resultats naturals que aconsegueixen corregir i fins i tot eliminar aquestes arrugues del rostre. A més, amb el pas del temps es va absorbint, per la qual cosa el tractament té una durada aproximada de 12 a 18 mesos.

Una vegada finalitzat el tractament i eliminades les línies de marioneta, la pell es veurà molt més rejovenida i, a més, servirà com a mesura preventiva perquè arrugues futures no es tornin massa profundes.

En Sanz Clínica Dental estarem encantats d’assessorar-te de forma personalitzada. Comptem amb la aparatología més moderna perquè tots els nostres serveis es realitzin de la forma més eficaç possible, de manera que no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a consultar els teus dubtes sobre aquest tractament i eliminar les línies de marioneta de la teva pell.

¿Quieres más información?

Si tienes alguna duda sobre cualquier tratamiento dental escríbenos y nos pondremos en contacto contigo lo antes posible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: