logo Sanz Clínica Dental

Instal·lacions de Sanz Clínica Dental

La nova clínica de Sanz Clínica Dental és un referent quant a disseny, tecnologia i recursos per practicar una odontologia innovadora i orientada a oferir benestar a pacients, col·laboradors i professionals.

Començant per una arquitectura i decoració especialment creada per trencar els esquemes mentals dels qui acudeixen a un centre sanitari, la nostra clínica dental compta amb innombrables innovacions i recursos tecnològics sempre amb els materials i marques Núm. 1.

Per exemple, som l’únic centre de la comarca que compta amb tecnologia CAD-CAM, la qual cosa ens possibilita fer restauracions precises, estètiques i funcionals en unes hores amb els millors materials i acabats.

Igualment, som precursors en la utilització de la focalització sensorial a través de continguts audiovisuals com a mètode de distracció contra l’ansietat dental, de la utilització d’aromateràpia per neutralitzar la clàssica olor a dentista o de generar un entorn que facilita i promou la relaxació. La nostra clínica dental és, senzillament, única.

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: