logo Sanz Clínica Dental

Especialistes en fòbia dental

T’ajudem a combatre la por al dentista

Especialistes en fòbia dental

T’ajudem a combatre la por al dentista

Sents pànic només a l’escoltar la paraula dentista?

Moltes persones presenten problemes d’ansietat i por davant el fet d’acudir al dentista i fins i tot són molts els que sofreixen de veritable fòbia dental. Malgrat que aquest problema és realment antic, són pocs els centres i professionals que realment s’impliquen a combatre la fòbia dental.

Especialistes en fòbia dental

Què ens mou?

Sanz Clínica Dental és, sense cap mena de dubte, un dels centres odontològics més motivats, preparats i bolcats amb el problema de l’ansietat, la por i la fòbia dental. Per què? Perquè estem disposats a transformar l’experiència odontològica en alguna cosa que no generi cap malestar.

De fet, volem que les visites a la nostra clínica siguin experimentades com a quelcom positiu i agradable, així que tots els nostres sentits estan posats en dissenyar un model d’atenció odontològic únic, exclusiu i centrat realment en les necessitats dels pacients.

Què oferim per combatre la fòbia dental?

Som especialistes en ansietat i fòbia dental perquè tenim coneixements, qualitats, procediments i desitjos de ser-ho. Moltes clíniques publiciten que atenen a persones amb por al dentista però ho fan sense arguments. Nosaltres, al contrari, tenim un model real centrat en els problemes d’ansietat i fòbia dental. Vegem:

 1. Model d’atenció contra la fòbia dental

  Els nostres procediments d’atenció estan pensats per identificar i reduir les variables que incideixen en la conformació de por al dentista. A més a més, som respectuosos, sensibles i delicats amb les persones que venen informant del seu problema.

 2. Procediments anti-aprenentatges de fòbia

  Els nostres coneixements en psicologia ens ajuden a dissenyar tant el context físic de la clínica com els procediments d’atenció per a evitar associacions instantànies de les persones amb les males experiències passades. Així doncs, el nostre mètode d’actuació incorpora elements que dificulten la irrupció automàtica de pensaments i respostes fisiològiques pròpies de l’ansietat, com el context físic, les olors, les distraccions, etc.

 3. Saber, poder i voler ajudar

  Poques coses ens semblen més gratificants que veure com una persona acudeix a la nostra clínica amb problemes bucodentals seriosos i amb pànic al dentista i surt, al cap de poc temps, amb un somriure nou i sorpresa d’haber-se pogut sotmetre al tractament. Quan desitges una cosa amb totes les teves forces tens capacitats innates per a aconseguir-ho. Si, a més a més, et formes específicament per a fer-ho, el resultat sol ser bastant bo.

 1. Protocols basats en l’evidència

  Els elements que incloem en el nostre model d’atenció es basen en les evidències científiques extretes de la investigació psicològica sobre l’ansietat i la fòbia dental. De fet, no fem més que aplicar els nostres coneixements actuals sobre trastorns d’ansietat i trastorns de fòbia dental al nostre model d’atenció. Així, tot i que comptem amb innumerables recursos tècnics, les armes més poderoses contra l’ansietat dental són la comunicació, el maneig de la percepció de control, l’ús de la distracció, la focalització sensorial i l’ús de substàncies relaxants i/o sedants.

 2. Un equip amb qualitats innates i format en psicologia

  A més a més de la nostra política de contractació, que exigeix a tots els nostres col·laboradors que siguin persones sensibles, pròximes, amables, accessibles, empàtiques i, en definitiva, bones persones, podem presumir de ser una clínica dental amb un model d’atenció psicoemocional a causa de que la persona que dissenya i coordina els procediments d’atenció és psicòleg i no odontòleg. És a dir, el nostre model d’atenció exigeix un tractament odontològic perfecte i una experiència psicoemocional positiva. És per això que practiquem l’odontologia psicoemocional.

Vols un somriure espectacular?

Truca'ns al
972501553

C/ Vilafant, 16
17600 Figueres

Especialistes en fòbia dental

El nostre director, Xavier Rodríguez Cruz, Psicòleg Col·legiat, Sexòleg i màxim defensor d’un model revolucionari en atenció odontològica que combati la fòbia i l’ansietat dental.

Formulario Lateral CAT
close slider

  Demana cita amb nosaltres

  Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

  Tractament: