Endodòncies

Recupera el teixit polpar de la dent afectada

Endodòncia

Recupera el teixit pulpar de la dent afectada

Endodòncies Dentals

L’endodòncia, també anomenada tractament de conductes, és el tractament conservador per excel·lència, ja que la seva missió és conservar la dent i donar-li una segona oportunitat. Les endodòncies són conegudes popularment com el procediment odontològic pel qual “es mata el nervi” de la dent. En concret, l’endodòncia consisteix en la remoció de la polpa dental, per posteriorment ser emplenat, segellat i obturat amb materials inerts.

“L’endodòncia és per peces dentals amb càries profundes, traumatismes, abrasió, erosió o desgast a causa del bruxisme, també conegut com a cruixir de les dents.”

Vols un somriure espectacular?

Truca'ns al
972501553

C/ Vilafant, 16
17600 Figueres

Quins són els passos de l’endodòncia?

proceso de endodoncia

Infecció i afectació de la polpa per infiltració de bacteris al conducte de les arrels de la dent.

proceso de endodoncia

Eliminació de les bacteries de la cavitat popular afectada mitjançant instruments rotatius.

proceso de endodoncia

Neteja i confirmació dels conductes de les arrels dentals.

proceso de endodoncia

Segellat definitiu dels conductes i reconstrucció coronària tornant l’anatomia original.

proceso de endodoncia

Infecció i afectació de la polpa per infiltració de bactèries en el conducte de les arrels de la dent.

proceso de endodoncia

Eliminació de les bactèries de la cavitat polpar afectada mitjançant instruments rotatius.

proceso de endodoncia

Neteja i confirmació dels conductes de les arrels dentals.

proceso de endodoncia

Sellada definitiva dels conductes i reconstrucció coronària tornant l’anatomia original.

Les endodòncies es realitzen amb la intenció d’insensibilitzar la peça dental i impedir que aquesta provoqui el clàssic dolor continu associat a certes patologies com, per exemple, les càries profundes o les lesions irreversibles del teixit polpar (pulpitis o necrosi polpar).

No sempre es podrà realitzar una endodòncia, ja que en certes ocasions existeixen contraindicacions.

Així, les endodòncies estan contraindicades en casos de peces dentals molt destruïdes, en reabsorcions dentals importants, en peces amb perforacions a les arrels, amb fractures verticals, en peces impossibles de restaurar, en casos de lesions irreversibles de la dent o fins i tot en dents amb greus problemes periodontals.

Les endodòncies es realitzen amb la intenció de insensibilitzar la peça dental i impedir que aquesta provoqui el clàssic dolor continu associat a certes patologies com, per exemple, les càries profundes o les lesions irreversibles del teixit polpar (pulpitis o necrosi polpar).

No sempre es podrà realitzar una endodòncia, ja que en certes ocasions existeixen contraindicacions.

Així, les endodòncies estan contraindicades en casos de peces dentals molt destruïdes , en reabsorcions dentals importants, en peces amb perforacions a les arrels, amb fractures verticals, en peces impossibles de restaurar, en casos de lesions irreversibles de la dent o fins i tot en dents amb greus problemes periodontals.

Endodòncies

La nostra especialista en estètica dental

 La Dra. Natalia Sanz és la tercera generació de dentistes Sanz i una apassionada de l’estètica dental. De fet està especialitzada en estètica i pròtesi dental i entre la formació de la nostra directora sanitària podem destacar el títol d’Experta en Estètica Dental per CEODONT, el de Pròtesis Estètiques o el d’Odontologia adhesiva estètica.

A més, la Dra. Sanz és de les poques odontòlogues de la província que compta amb la certificació per realitzar tractaments amb Lumineers, les més prestigioses i exclusives carilles dentals sense tallat dels Estats Units.

 

nataliz sanz sedacion dental

La nostra especialista en endodòncies

La Dra. Natalia Sanz és la tercera generació de dentistes Sanz i una apassionada de l’estètica dental. De fet està especialitzada en estètica i pròtesi dental. Entre la formació de la nostra directora sanitària podem destacar el títol d’Experta en Estètica Dental per CEODONT, el de Pròtesis Estètiques o el d’Odontologia adhesiva estètica.

A més, la Dra. Sanz és de les poques odontòlogues de la província que compta amb la certificació per a realitzar tractaments amb Lumineers, les més prestigioses i exclusives carilles dentals sense tallat dels Estats Units.

Endodòncies
Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: