dra natalia sanz especialista estética dental

Dra. Sandra Laplana

Odontòloga especialista Odontopediatría

núm. col·legiat: 6857

La Dra. Sandra Laplana és Odontopediatra per vocació, per la qual cosa viu amb naturalitat la seva passió per la cura de la salut bucodental dels més petits. Lluny de sentir-se intimidada per les dificultats habituals en els tractaments odontològics amb nens, la Dr. Laplana gaudeix de cada trobada amb els més petits. La seva capacitat de controlar i dirigir les interaccions amb els nens és, sens dubte, innata, i li permet procedir amb professionalitat i sensibilitat.

Un perfil perfecte per al tracte amb nens

El treball odontològic amb els més petits és una àrdua tasca que exigeix d’uns mecanismes i unes capacitats no sempre fàcils de trobar. La sensibilitat i l’empatia, que són la base del treball odontopediatra, han de combinar-se amb una certa autoritat i capacitat d’influir en les ments dels nens. En aquest sentit, la Dra. Laplana, amb unes qualitats que combinen la perfecció assertivitat, sensibilitat i lideratge, pot presumir de desembolicar-se a la perfecció en les situacions odontològiques més exigents.

“Com deia Charles Chaplin: Un dia sense somriure és un dia perdut”

Dra Sanz especialista en estética dental

Formació acadèmica i trajectòria professional

  • Llicenciada en Odontologia per la UB (Universitat de Barcelona)
  • Màster en Odontopediatría per la US (Universitat de Sevilla)

Entrevista a Dra. Sandra Laplana

E

Què significa per a tu l'odontologia?

La meva passió per l’odontologia resideix en el fet que aquesta professió em permet ajudar a moltes persones. Gràcies al meu treball molts pacients guanyen seguretat, ganes de somriure, energia i salut. Sens dubte és un plaer millorar la vida dels altres.
E

Què t'agrada més del teu treball?

M’apassiona per sobre de tot el poder transmetre als nens i als seus pares i mares la importància de la salut oral. Poder veure que el meu granet de sorra genera l’efecte desitjat en les famílies és molt satisfactori.

E

Quines qualitats creus que ha de tenir una bona odontopediatra?

Per sobre de tot, ser una persona afectuosa, agradable, posseir altes dosis de paciència i ser empàtica tant amb el pacient infantil com amb els adults (pares/tutors). Has de poder adaptar-te a cada persona i a cada context.
E

Quin creus que és la major fortalesa de Sanz Clínica Dental?

Sanz Clínica Dental és una clínica que per sobre de tot s’esforça per tenir el millor equip possible. Això es tradueix en un equip molt professional que ofereix sempre un tracte personalitzat. Un altre dels punts forts de Sanz Clínica Dental és que compta amb tecnologia d’avantguarda i que treballen sempre per a innovar màxim en el sector dental.
E

Què t'agrada fer quan no estàs treballant?

M’encanta i em dóna molta pau fer senderisme, el contacte amb la naturalesa i respirar aire pur. També gaudeixo veient pel·lícules antigues en versió original i escoltar música d’antany.

E

Com et defineixes com a persona?

Em considero una persona sensible, empàtica, treballadora i molt perseverant.

Artículos realizados por Sandra

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: