Dra-Natalia-2020

Dra. Natalia Sanz

Especialista en odontologia estètica, conservadora i pròtesi dental

nº col·legiat: 5097

La Dra. Natalia Sanz és la tercera generació de dentistes Sanz i una autèntica apassionada de l’odontologia. Formada en odontologia conservadora, pròtesi i estètica dental, la seva ambició és senzillament fer feliços a tots els seus pacients.

Coneix més a la Dra. Natalia Sanz

La Dra. Sanz ha respirat odontologia des de la infància i l’amor i la passió que sent per la seva professió salten a la vista. Com a directora mèdica i ànima de Sanz Clínica Dental és la primera persona que atén els pacients i l’última responsable de tots els tractaments realitzats a la clínica. A més, la seva formació en pròtesi i estètica dental la converteixen en una especialista de l’odontologia restauradora funcional i estètica.

El desig de la Dra. Natalia Sanz és dur a terme un projecte innovador d’odontologia psicoemocional que aconsegueixi canviar la percepció dels pacients respecte a l’odontologia. És a dir, pretén aconseguir que tots els pacients quedin satisfets tant amb el tractament odontològic com amb les experiències viscudes dins la clínica dental. 

La Dra. és coneguda tant per la seva sensibilitat com per les seves qualitats en l’atenció odontològica, una cosa que, al costat del seu afany de superació i excel·lència, la porten a ser considerada una professional i una persona única. Com no podia ser d’una altra manera, la Dra. Sanz és la directora mèdica i supervisa tots els tractaments de la clínica.

“Un bon dentista ha de ser una bona persona”

Dra Sanz especialista en estética dental

Formació acadèmica i trajectòria professional

 • Llicenciada en Odontologia per la UIC
 • Títol d’Expert en Estètica Dental per CEODONT (Grupo CEOSA).
 • Acreditació i certificació Lumineers Certification.
 • Curs “The art and science of direct resin bonding” pel Center For Esthetic Excellence. Chicago (Illinoias) EEUU.
 • Odontologia adhesiva estètica: Desafiaments clínics pel COEC
 • Pròtesis estètica (Reunión SEPES primavera Madrid 2007)
 • Pròtesis completa mucosoportada/Pròtesis parcial removible por la SEPES.
 • Curs de Pròtesis fix per la SEPES
 • Postgrau de Medicina Forense, Identificació de cadàvers i actuació en grans catàstrofes, per la Universidad de Girona -Facultad de Medicina.
 • Sedació Conscient amb Òxid Nitrós en Odontologia i suport bàsic amb DEA per la UIC (2ª Edició)
 • Director/supervisor d’instal·lacions de Radiodiagnóstic por la UIC
 • Blanquejament dental pel COEC
 • Actualització en endodòncia de la Teoria a la pràctica pel COEC de Girona
 • Aspectes diagnòstics en Medicina Bucal pel COEC
 • Actualització farmacològica en odontologia pel COEC
 • Curs Pràctic Endodòncia Sistema PROTAPER-MAILLEFER (DR. James Gutmann) pel XXIX Congreso Nacional de la
 • Asociación Española de Endodoncia.
 • XXIX Congreso Nacional de la Asociación Española de Endodoncia en el Palacio Congresos de Valladolid
 • Curs avançat de periodoncia i pròtesis pel COEC
 • Curs: Primera visita en periodoncia pel COEC
 • Curs d’auto-motivació treball en equip per l’àmbit d’Atenció Primaria del CAP de Roses
 • Curs ON-LINE General de PRL-AP en línia: Personal Sanitario por el Centro Corporativo
 • Curs de Comunicació i Resolució de conflictes en la consulta d’odontologia pel ICS Primaria de Girona.
 • Formació de perits judicials pel Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.

Galeria Dra. Natalia Sanz

Entrevista a la Dra. Natalia Sanz

E

Què significa per a tu l'odontologia?

Per a mi, l’odontologia, més que un treball, és la professió que em defineix com a persona. Sóc dentista les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Em resulta impossible separar els meus principis, els meus valors, la meva personalitat, la manera de relacionar-me amb les persones, d’afrontar qualsevol situació, bona o dolenta d’una manera diferent dins o fora de la consulta.

E

Què t'agrada més del teu treball?

El que més m’agrada del meu treball és que no el visc com un treball, per la qual cosa no sento la pressió d’haver de fer una cosa que no m’agrada. De l’odontologia m’agrada tot, sobretot el poder solucionar els problemes dels meus pacients amb la seguretat que m’ha donat el temps, els coneixements i l’experiència.

Igualment m’agrada poder equivocar-me i continuar aprenent, perquè cada persona és diferent, cada situació és diferent i les tècniques en odontologia sempre estan en contínua evolució.

E

Quines qualitats creus que ha de tenir un bon dentista?

Per sobre de tot, un bon dentista ha de ser una bona persona, dins i fora de la clínica dental. Ha de tenir i mostrar empatia i respecte per les persones, perquè amb aquesta base, malgrat no garantir ser una eminència odontològica, t’obligarà a esforçar-te per a intentar aconseguir-ho.

E

Què fa que Sanz Clínica Dental sigui una clínica especial?

Sanz Clínica Dental és especial perquè té un llegat molt bo amb una màxima intocable que ha estat, des que la va fundar el meu avi, el vetllar pel benestar del pacient i l’honestedat en els nostres tractaments.

E

Com sorgeix la idea de renovar la clínica dental familiar?

La idea de renovar la clínica va sorgir arran que el meu pare comencés a desprendre’s d’ella i a deixar-me’n a mi les regnes.

Va ser llavors quan vaig començar a valorar el fet que estem en una societat canviant, i que les meves expectatives i exigències anaven més enllà del que es podia oferir a la clínica de la Rambla.

No obstant això, va ser al costat del meu marit quan vaig tenir el valor suficient per a fer el pas i va ser amb ell quan realment sorgeix la idea de dur-la a terme. Crec que més que una renovació, ha estat una nova creació molt més complexa i elaborada del que pot arribar a relacionar-se amb una Clínica Dental.

E

Què t'agrada fer quan no estàs treballant?

M’encanta el relax que sento al estar a casa quan acabo de treballar i m’encanta gaudir de la gastronomia i dels viatges quan arriba el cap de setmana. Però sobretot m’agraden si els puc compartir amb el meu marit i els meus fills. Fer plans amb ells i viure’ls és el que em fa més feliç.

E

Com et defineixes com a persona?

Sóc una persona molt tranquil·la, reservada, testarruda i orgullosa amb la meva intimitat, sóc també molt autoexigent, la qual cosa em porta a buscar la perfecció en molts àmbits de la meva vida.

També sóc molt afectuosa, detallista i percebo fàcilment les necessitats dels altres i em resulta satisfactori poder cobrir-les. Una combinació curiosa que em portaria a definir-me, en poques paraules, com una persona feliç.

Formulario Lateral CAT
close slider

  Demana cita amb nosaltres

  Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

  Tractament: