Disseny somriures 3D

Tenir un somriure de pel·lícula mai va ser tan fàcil

Disseny somriures 3D

Tenir un somriure de pel·lícula mai va ser tan fàcil

Dissenya tu mateix el teu propi somriure

Amb les noves tecnologies podem dissenyar digitalment el teu somriure abans que obris la boca. Sí, això és possible. Fins i tot, gràcies als avenços i sempre que es respectin els límits propis de cada cas, tu mateix pots escollir el color de les teves noves dents, la mida, la forma i la posició.

Disseny en somriures 3D

El somriure perfecte és possible gràcies al DSD

La tecnologia consisteix en un software informàtic anomenat Digital Smile Designer (DSD) que analitza el teu somriure per, posteriorment, permetre modificar-la a través de diversos models dentals adaptables a cada persona. Així, realitzarem fotografies de les dents i el somriure per posteriorment dissenyar digitalment el somriure que la persona desitja.

L’avantatge de veure’t amb el nou somriure abans d’iniciar el tractament és que et permetrà provar diverses possibilitats amb la tranquil·litat que, si no estàs a gust, podem dissenyar novament un altre somriure seguint els teus desitjos.

El tractament perfecte per un somriure de pel·lícula

Un dels tractaments que millor s’aprofita d’aquesta tecnologia és el de carilles ceràmiques. Les carilles tenen una funció principalment estètica, per això el DSD permet oferir-te la possibilitat de veure’t amb un nou somriure. A vegades, no valorem suficientment el gran poder que tenen unes dents blanques, ben posicionades, sanes i estèticament atractives.

Quan et vegis amb un nou somriure entendràs la importància d’un bonic somriure.

Disseny en somriures 3D

La nostra especialista en estètica dental

 La Dra. Natalia Sanz és la tercera generació de dentistes Sanz i una apassionada de l’estètica dental. De fet està especialitzada en estètica i pròtesi dental i entre la formació de la nostra directora sanitària podem destacar el títol d’Experta en Estètica Dental per CEODONT, el de Pròtesis Estètiques o el d’Odontologia adhesiva estètica.

A més, la Dra. Sanz és de les poques odontòlogues de la província que compta amb la certificació per realitzar tractaments amb Lumineers, les més prestigioses i exclusives carilles dentals sense tallat dels Estats Units.

 

La nostra especialista en estètica dental

La Dra. Natalia Sanz és la tercera generació de dentistes Sanz i una apassionada de l’estètica dental. De fet està especialitzada en estètica i pròtesi dental. Entre la formació de la nostra directora sanitària podem destacar el títol d’Experta en Estètica Dental per CEODONT, el de Pròtesis Estètiques o el d’Odontologia adhesiva estètica.

A més, la Dra. Sanz és de les poques odontòlogues de la província que compta amb la certificació per a realitzar tractaments amb Lumineers, les més prestigioses i exclusives carilles dentals sense tallat dels Estats Units.

Disseny en somriures 3D
Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: