Corones dentals de Zirconi

Repara les teves dents i torna a menjar amb normalitat

Corones dentals

Repara les teves dents i torna a menjar amb normalitat

Que són les corones de zirconi?

Les corones de zirconi són unes fundes fabricades amb tecnologia d’última generació i formades per òxid de zirconi, un material resistent i de gran fortalesa, que simulen a la perfecció l’esmalt dental. La seva funció és la de suplantació de la dent natural i permetre la correcta masticació i una millor estètica. Les corones poden col·locar-se sobre els implants o sobre les dents reals (com a funda individual de la dent o com a extensió sobre les teves dents per a cobrir l’absència d’una peça).

Corones dentals

Per a què serveixen les corones de zirconi?

Per a què serveixen les corones de zirconi?

 1. Conservar les teves peces dentals

  Amb el temps poden aparèixer diferents problemes dentals que s’hauran de solucionar com més aviat millor per evitar mals majors. Entre aquests, trobem la pèrdua definitiva d’una dent. 

 2. Restaurar una dent

  Les corones de zirconi no tenen cap metall en la composició, així que no produeixen problemes quant a l’estètica dental i són molt recomanables per a restaurar el front anterior de les arcades (part central de la dentadura), ja que aporten màxima estètica.

 3. Solucionar problemes funcionals i estètics

  Soluciona problemes funcionals (absència de dents, masticació i mossegada compromesa o problemàtica, etc.) i estètics (tincions, malposicions, trencaments, etc.). Són el tractament perfecte per a aquells que desitgin una millora funcional i estètica per sempre. Els canvis que podem fer amb corones et deixaran sorprès i milloraran sens dubte la teva vida.

Avantatges de les corones de zirconi

 1. Gran integració

  Les corones s’integraran a la teva boca com si fossin les teves dents.

 2. No necessita manteniment

  Les corones de zirconi són fixes i no necessiten més manteniment que el que requereixen les teves dents. Amb una neteja professional anual i una higiene diària adequada tindràs una poca perfecta durant molts anys.

 3. Somriure natural

  El zirconi és un material que simula a la perfecció l’esmalt de les dents, així que a més a més de poder escollir el color que més t’agradi podrem dissenyar junts un somriure natural que et donarà aquella seguretat necessària per a la vida actual.

Corones dentals

Avantatges de les corones de zirconi

 1. Gran integració

  Les corones s’integraran a la teva boca como si fossin les teves dents.

 2. No necessita manteniment

  Les corones de zirconi son fixes i no necessiten més manteniment que el que requereixen les teves dents. Con una neteja professional anual i una higiene diària adequada tindràs una poca perfecta durant molts anys.

 3. Somriure natural

  El zirconi es un material que simula a la perfecció l’esmalt de les dents, així que a més a més de poder escollir el color que més t’agradi podrem dissenyar junts un somriure natural que et donarà aquella seguretat necessària per a la vida actual.

Corones dentals

Quant temps dura el tractament?

En funció de la complexitat i si necessites implants dentals, entre un i tres mesos. El normal és que vinguis unes 4 o 5 vegades abans de poder lluir el teu somriure desitjat.

Quant costa?

Les corones de zirconi costen entre 500 i 800€ per unitat, al que caldria sumar el cost de l’implant en cas de necessitar-ho i els possibles tractaments afegits associats a la col·locació de les corones (extraccions, endodòncies o altres tractaments).

Corones dentals

Quant temps dura el tractament?

En funció de la complexitat i si necessites implants dentals, entre un i tres mesos. El normal és que vinguis unes 4 o 5 vegades abans de poder lluir el teu somriure desitjat.

Quant costa?

Las corones de zirconi costen entre 500 y 800€ per unitat, al que caldria sumar el cost de l’implant en cas de necessitar-ho i els possibles tractaments afegits associats a la col·locació de les corones (extraccions, endodòncies o altres tractaments.

“Un dels més importants avanços en el camp de l’odontologia consisteix en la utilització del zirconi per realitzar tant corones sobre dents com també sobre implants i estructures completes en les rehabilitacions fixes sobre implants”.

Vols un somriure espectacular?

Truca'ns al
972501553

C/ Vilafant, 16
17600 Figueres

Desitges major rapidesa en el teu tractament dental?

Ja està aquí el SISTEMA CEREC, serveix especialment per restauracions dentals (fundes, incrustracions, carilles, ...) per tecnologia CAD-CAM.

Ofereix inigualable estètica, ajustament i resistencia, conservant al màxim la estructura de les teves dents.

La nostra especialista en estètica dental

 La Dra. Natalia Sanz és la tercera generació de dentistes Sanz i una apassionada de l’estètica dental. De fet està especialitzada en estètica i pròtesi dental i entre la formació de la nostra directora sanitària podem destacar el títol d’Experta en Estètica Dental per CEODONT, el de Pròtesis Estètiques o el d’Odontologia adhesiva estètica.

A més, la Dra. Sanz és de les poques odontòlogues de la província que compta amb la certificació per realitzar tractaments amb Lumineers, les més prestigioses i exclusives carilles dentals sense tallat dels Estats Units.

 

nataliz sanz corones dentals
Formulario Lateral CAT
close slider

  Demana cita amb nosaltres

  Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

  Tractament: