Una pròtesi dental és una solució efectiva per a reemplaçar dents que manca i restaurar la funció i l’aparença del somriure. No obstant això, una pròtesi mal feta o mal ajustada pot causar problemes i afectar la qualitat de vida del pacient.

En aquest article, explorarem com saber si una pròtesi dental està mal feta i què fer si experimentes problemes amb la teva pròtesi.

Tens problemes amb la teva pròtesi dental?

Si experimentes algun dels següents problemes amb la teva pròtesi dental, podries estar bregant amb una pròtesi mal feta:

E

Dolor o molèsties: una pròtesi dental ben feta i ajustada no hauria de causar dolor ni molèsties. Si sents dolor en mossegar o en portar la pròtesi, és possible que no estigui ben ajustada.

E

Dificultat per a parlar: una pròtesi mal feta pot interferir amb la parla, provocant dificultats per a pronunciar unes certes paraules o produint sons estranys en parlar.

E

Problemes per a mastegar: una pròtesi ben feta ha de permetre’t mastegar aliments sense problemes. Si experimentes dificultats per a mastegar o sents que la pròtesi es mou mentre menges, és possible que estigui mal ajustada.

E

Irritació de les genives: una pròtesi que no està ben ajustada pot causar irritació, enrogiment i, en casos severs, úlceres en les genives.

E

Inestabilitat o moviment de la pròtesi: una pròtesi ben ajustada ha de romandre en el seu lloc sense necessitat d’adhesius dentals. Si la pròtesi es mou o s’afluixa amb freqüència, podria estar mal feta.

Està ben feta la teva pròtesi dental?

Una pròtesi dental mal feta pot causar molèsties, dificultats per a parlar i mastegar, i afectar la teva qualitat de vida. Si experimentes problemes amb la teva pròtesi, és important consultar al teu dentista per a determinar si està mal feta i quines solucions estan disponibles.

En treballar amb un dentista experimentat i un laboratori dental de qualitat, pots assegurar-te d’obtenir una pròtesi ben feta i ajustada que et permeti gaudir d’un somriure funcional i estèticament agradable.

Si estàs buscant un equip de professionals que pugui ajudar-te a solucionar problemes relacionats amb pròtesis dentals mal fetes, Sanz Clínica Dental ofereix serveis integrals i personalitzats per a garantir que rebis el tractament adequat i una pròtesi dental d’alta qualitat que s’ajusti perfectament a les teves necessitats. No dubtis a acudir a Sanz Clínica Dental per a obtenir l’atenció i l’experiència que mereixes.

Vols més informació?

Si tens algun dubte sobre qualsevol tractament dental escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (Ninguna valoración todavía)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: