Recupera el teu somriure amb Invisalign®

Avui dia podem dir, sens dubte, que els coneixements i avanços tecnològics permeten corregir malposiciones dentals extremes sense recórrer a l’ortodòncia convencional amb brackets. Són molts els casos de persones amb apinyamentys severs, maloclusions, mossegades croades i altres problemes dentomaxilofacials que es resolen positivament amb la comoditat i estètica que ofereixen els alineadors transparents de Invisalign.

Si a més de disposar de l’última tecnologia, comptes amb la professional amb més experiència de tota Espanya en tractaments amb Invisalign, el resultat no pot ser un altre, que immillorable i poc menys que espectacular. En aquest sentit, la Dra. Enriqueta Pérez, amb 2.500 casos resolts de Invisalign®, més que el total de tots els professionals de Figueres, és la ortodontista Nº1 amb aquest sistema de correcció transparent.

Vegem alguns casos resolts per la Dra. Enriqueta Pérez.

^

Cas Invisalign 1

Apinyament sever amb mossegada croada. La funcionalitat i l’estètica estan seriosament compromeses. El cas va ser resolt en 20 mesos de tractament amb fèrules de Invisalign i no va necessitar realitzar-se cap extracció per a crear espais.

Apinyament sever

Cas d’apinyament abans de ser tractat amb Invisalign

Apinyament tractat

Cas d’apinyament tractat amb Invisalign: després del tractament

p>

Correcció dentomaxilofacial de Invisalign

Programa per a la correcció dentomaxilofacial de Invisalign®

^

Cas Invisalign 2

Cas d’apinyament sever, amb la necessitat d’extracció d’una premolar per quadrant de l’arcada superior per a poder generar espais per a la correcta alineació. Novament, tant la funcionalitat, com la higiene i l’estètica dental reverteixen en una millora importantíssima. El tractament va durar 20 mesos entre la primera i la segona imatge.

Cas d'apinyament sever 2

Abans del tractament amb alineadors Invisalign

Cas d'apinyament sever 2 el desprès

Imatge després del tractament amb Invisalign

^

Cas Invisalign 3

Biprotusión o dents sortides en totes dues arcades. Un cas complex on es van necessitar 40 fèrules per a corregir la malposición i alinear les peces dentals. Com sol ser habitual en aquests casos, es van haver de realitzar extraccions en l’arcada superior per a generar espai i corregir l’angulació de les dents. 

Biprotusión abans

Cas de biprotusión pretractament amb Invisalign

Biprotusión desprès

Podem veure com l’arcada s’ha posicionat correctament

En la imatge radiològica següent es pot apreciar com la biprotrucsió de les dents s’ha reduït, quedant les dents en una posició correcta, millorant així, la funcionalitat i estètica. 

Telerradiografia

Telerradiografia on es veu la correcció de l’alineació després del tractament amb Invisalign

^

Cas Invisalign 4

En aquest cas es van realitzar extraccions en el maxil·lar inferior per a poder alinear les dents del pacient que presentava diverses alteracions en l’oclusió. La maloclusió tractada consistia en una mandíbula avançada (Classe III), una mossegada vora-borda i una mica creuada a nivell dels incisius. El tractament va solucionar tota la problemàtica.

Extraccions en el maxil·lar inferior

Nou cas complex tractat amb Invisalign

Alineació realitzada

Imatge de l’estat de les dents postractament/p>

Podem veure en la següent imatge com en l’arcada inferior les extraccions de les peces fora de la correcta alineació dental, ens van permetre posteriorment alinear, perfectament, totes les dents.

Mossegada disfuncional
^

Cas Invisalign 5

En aquest cas, el pacient tenia un regruix sever, on el maxil·lar superior està exageradament avançat respecte a l’inferior, la qual cosa provoca una mossegada disfuncional i una mala estètica.

Mossegada irregular

Imatge prèvia al tractament amb Invisalign

En aquesta imatge es pot apreciar el clar i contundent resultat del tractament ortodòntic

^

Cas Invisalign 6

Aquest pacient presentava una classe III que requeria corregir. En aquesta maloclusió el maxil·lar inferior ha de retrocedir en relació al superior posat que la boca tanca de manera inversa a com deuria.

Classe III

Comparativa espectacular entre l’abans i el després

^

Cas Invisalign 7

En aquest cas s’observa un diastema en incisius centrals superiors (una gran separació entre peces dentals). En casos lleus poden fins i tot resultar atractius (segons la moda de referència), però en la majoria representen, tant un problema per a l’estètica com per a la salut de les dents.

Diastema en incisius centrals superiors

Comparativa d’un cas de gran diastema

^

Cas Invisalign 8

Invisalign teen (adolescents). Són molts els casos d’adolescents i fins i tot nens i nenes els que se sotmeten a tractaments ortodòntics amb Invisalign. En aquest cas veiem un pacient amb apinyament, mossegada croada i problemes generals d’alineació. El resultat després del tractament és fabulós i més tenint en compte els avantatges de l’ortodòncia invisible en adolescents (no afecta la seguretat, la imatge, l’autoestima, etc., com pot passar amb els brackets convencionals)

Tractaments ortodòntics amb Invisalign

Comparativa en tractaments de Invisalign Teen

Com veiem, no és certa la creença popular que anys enrere assegurava que l’ortodòncia invisible no servia per a casos complexos i que, sens dubte, tenia pitjors resultats que l’ortodòncia convencional amb brackets metàl·lics. De fet, en molts casos tractats amb Invisalign, s’estan aconseguint correccions dentomaxilofaciales en espais curts de temps, difícils d’aconseguir amb brackets. En aquest sentit, Invisalign suma als seus avantatges estètics la comoditat d’una fèrula imperceptible, l’absència de visites extres per culpa de brackets desenganxats, millor higiene oral i la capacitat de, si és necessari, treure-les en qualsevol moment que es desitgi o que la situació i el pacient el requereixi.

A més, en Sanz Clínica Dental comptem amb l’última tecnologia CAD-CAM i escanejat digital, per la qual cosa no haurem de prendre’t incòmodes registres de mossegada amb els materials d’impressió tradicionals, augmentant així la precisió per al disseny del pla de tractament.

Escanejat digital

El programari de Cerec Ortho, juntament amb CEREC Omnicam faran que la precisió del teu tractament d’ortodòncia sigui espectacular

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (1 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: