Atención al cliente Andrea Parra

Andrea Parra

Atenció al pacient

Andrea és la recepcionista responsable de rebre i atendre els pacients de parla francesa i anglesa. Els seus coneixements en idiomes, entre els quals destaca el francès com a llengua nativa, permeten a la nostra clínica comunicar perfectament els nostres tractaments sense que l’idioma sigui un problema.

Com no podia ser d’una altra manera, Andrea compta també amb grans capacitats interpersonals, essencials per al seu rol. Així, la seva natural amabilitat, paciència, empatia i sensibilitat amb les persones asseguren una rebuda i tracte excel·lent als nostres pacients, col·laboradors i clients.

Coneix més a Andrea

Andrea ha treballat durant anys com a promotora de vendes per a diferents marques de diversos àmbits. A més, el seu perfil tècnic compta amb coneixements i experiència en el sector audiovisual, en el qual continua treballant com a tècnica de so.

La seva personalitat afable i natural la connecta fàcilment amb les persones, mostrant-se sempre com una dona tranquil·la, amable, pròxima i molt atenta.

Formació acadèmica

  • Batxillerato Lycée Déodat de Sévérac (Céret, France).
  • Pro Tools HD 10 Certified Operator Post, Mk3 Escola Superior.
  • Diploma d’especialització professional en sistemes d’àudio i sonorització, ADEIT (Universitat de València).

Entrevista a Andrea Parra

E

Què et va atreure més del projecte de Sanz Clínica Dental?

Sens dubte perquè és un projecte innovador, diferent. Amb un equip amb una energia excepcional, se surt totalment de l’estereotip de “La clínica dental”. Només pots entendre-ho realment si ho vius en persona.
E

Què t'agrada més del teu treball?

El que més m’agrada del meu treball és poder acompanyar al pacient en tot el seu procés de canvi, poder viure amb ell la seva evolució, el seu camí cap a una vida nova i poder ser aquí per a solucionar-li dubtes i pors.
E

Com et defineixes com a persona?

Sóc una persona molt alegre, pròxima, empàtica i m’encanta poder ajudar als altres.

M’agrada aprendre cada dia coses noves i poder compartir-ho. També sóc una mica exigent amb mi mateixa i m’agrada fer les coses bé.

E

Què creus que fa a Sanz Clínica dental un centre únic?

Tan sols amb entrar en la clínica i veure les instal·lacions t’adones que és un centre únic. A més, i insisteixo, els professionals tenen una energia excepcional, et fan sentir a gust.

Tota l’experiència des que entres fins que salis fa que sigui un centre únic. La humanitat, la proximitat, la transparència, la professionalitat fan que et sentis com a casa i vulguis tornar.

E

Què t'agrada fer quan no estàs treballant?

Sóc una persona molt familiar i m’encanta passar temps amb la meva família i amics.

També gaudeixo fent llargs passejos amb el meu gos pel bosc i, com a gran amant del so que sóc, m’encanta poder passar llargues hores trastejant els programes del meu ordinador.

Formulario Lateral CAT
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Apostem per la qualitat i comptem amb les darreres tecnologies en odontologia.

    Tractament: