Principes, valeurs et identité d’entreprise

Tot el que fem i deixem de fer a la clínica dental de Sanz és, sempre i sobretot, el fruit dels nostres principis i valors. Respon a qui som realment, a la nostra identitat col·lectiva, que com a tal és única, diferent i consisteix en la suma de les persones que formen la nostra clínica, la nostra història, els nostres objectius vitals i la nostra manera única de tractar la vida.

A la clínica dental de Sanz, tenim un estricte codi ètic i moral, de manera que sempre podem garantir un tracte honest, honrat, sincer i proper als nostres pacients.

A més, com a empresa independent i familiar, podem permetre’ns el luxe d’invertir tots els recursos que considerem necessaris per satisfer al 100% els nostres pacients.

principios, valores e identidad

En els nostres 80 anys d’història hem comès errors, evidentment, però mai hem deixat de treballar amb total honestedat amb l’objectiu d’ajudar els nostres pacients a ser més feliços. Ens devem als nostres principis.

Tradició familiar d’odontologia humana i propera

La nostra clínica porta tres generacions i 80 anys donant servei a tots els nostres pacients. De fet, el que està fent avui la doctora Natalia Sanz és, en gran part, el resultat i el llegat dels models d’aprenentatge i cura del seu pare i el seu avi, els metges Luis Sanz Jou i Luis Sanz Sánchez.

La tradició i la vocació d’aquesta professió constitueixen la base sobre la qual Sanz Clínica Dental s’enfronta a tots els tractaments realitzats. Ens devem als nostres pacients i, per tant, la seva principal satisfacció és la nostra missió principal.

Els nostres pacients estan satisfets

clientes satisfechos

Som la clínica dental més valorada pels seus pacients, obtenint una puntuació de 9’6 en les enquestes realitzades als nostres pacients. A més, les ressenyes publicades en els cercadors d’Internet reflecteixen que som la millor clínica dental de la zona, i no perquè siguem més llestos o millors, sinó perquè ens esforcem més que ningú en satisfer els nostres pacients.

Quan la màxima prioritat és que els pacients quedin satisfets en cada instant que passen amb nosaltres i l’equip professional és feliç i treballa amb il·lusió, el resultat sol ser molt satisfactori. És simple: agafes a professionals competents, formats, amables, feliços, que gaudeixin amb el seu treball, que comptin amb els recursos i el model adequat i el resultat sol ser òptim.

Model d’atenció únic: odontologia psicoemocional

La nostra clínica dental compta amb un model d’atenció dissenyat per augmentar el benestar dels nostres pacients. Això es plasma en processos d’atenció basats en les necessitats particulars de cada pacient, cuidant cada detall perquè el pas per la clínica dental sigui el més agradable possible.

En efecte, el nostre model se centra tant en els estímuls aversius relacionats amb l’odontologia (olors, sons, etc.), com en la interacció pacient-professional a través de protocols de traspàs de control al pacient, generació de confiança, sensibilitat extrema davant les demandes dels pacients o fomentant la focalització sensorial a estímuls externs al tractament (sèries de televisió, conversa distractora, etc.).

modelo de atención único

A causa de nostre model d’atenció odontològica, a la sensibilitat del nostre equip clínic i de el fet que el nostre director és psicòleg col·legiat i no dentista, som la clínica dental més recomanada per a les persones que pateixen fòbia o ansietat dental.

Els nostres professionals estan especialitzats

profesionales especializados

Malgrat que al nostre país l’especialització no és obligatòria en odontologia, els nostres professionals estan titulats en les seves respectives especialitzacions. Així, per exemple, la doctora Sanz està especialitzada en estètica i pròtesi dental, la Doctora Pérez està especialitzada en ortodòncia i Invisalign, el Dr. Barroso en Implantologia i Cirurgia Bucal, i la Dra. Rigall en Ortodòncia.

Així mateix, les nostres higienistes Luz Bermúdez i Carme Pi estan degudament titulades en higiene bucodental, sent garantia de qualitat i professionalitat en els seus tractaments d’higiene i manteniment periodontal.

Fins i tot el nostre director, Xavier Rodríguez, psicòleg col·legiat i amb llarga experiència en atenció personalitzada, és qui es dedica en exclusiva a implementar accions en benefici de la satisfacció i el benestar dels pacients, de manera que la nostra clínica dental pot arribar a quotes d’excel·lència en atenció al pacient difícils d’aconseguir en altres clíniques dentals.

Comptem amb la tecnologia més avançada

Qui ens conegui sabrà que Sanz Clínica Dental compta amb la més avançada tecnologia de diagnòstic, avaluació i tractament en odontologia. Així, per exemple, som de les poques clíniques dentals de Girona que compta amb el Sistema CEREC de restauracions ceràmiques, que a més compta amb escàner intraoral que evita la clàssica i incòmoda presa de mesures en boca amb alginats.

També comptem amb el més avançat sistema de diagnòstic radiològic digital, la unitat panoràmica en 3D Sirona Orthophos SL, que ens permet un flux de treball digital juntament amb CEREC per realitzar cirurgies guiades digitalment i restauracions 100% definitives que s’ajusten a la perfecció.

A més, l’experiència del pacient durant el tractament és única ja que pot estar veient -i escoltant amb auriculars- la seva sèrie preferida a la plataforma digital que desitgi.

tecnologia avanzada

Per si això fos poc, i per a aquells que pateixen de fòbia dental i no volen patir gens ni mica, comptem amb una unitat de sedació conscient amb òxid nitrós d’última generació.

Per entendre el nostre compromís amb la tecnologia n’hi ha prou amb el nostre principi sobre això: si hi ha una tecnologia millor, l’adquirim.

Només treballem amb els millors professionals

Els nostres professionals han de ser els primers en el seu camp. Diguem que només admetem el millor, començant per les qualitats personals del professional.

Així, per exemple, la Dra. Sanz és coneguda per les seves qualitats d’atenció propera, sensibilitat, delicadesa i determinació davant de situacions complexes en Estètica Dental, la Dra. Pérez és la ortodoncista amb més experiència d’Espanya en Invisalign i el Dr. Barroso és el director de l’International Team for Implantology de Girona i un dels més prometedors i emergents cirurgians i implantòlegs de Catalunya.

Som una clínica dental diferent, única

clinica dental diferente

La nostra combinació és curiosa i segurament única. Partim de la tradició familiar de més de 80 anys per l’odontologia i l’atenció personal als pacients, però el nostre model actual uneix joventut, creativitat i experiència com poques.

Amb un model dissenyat a consciència que barreja odontologia tradicional i psicologia, Sanz Clínica Dental representa un trencament amb l’odontologia més odiada per la població: aquella on un doctor altiu centrava la seva atenció només en la patologia bucal, descuidant la persona que hi havia darrere, el pacient .

En resum, estem tan enfocats en promoure situacions agradables en els nostres pacients, dediquem tants recursos en satisfer-los i tenim tants coneixements en atenció individualitzada a pacients que difícilment sortiràs de la nostra clínica sense haver-te dit alguna cosa així com: “mai havia estat en una clínica així” .

El nostre sentit professional és l’alegria del pacient quan surt de la nostra clínica, la seva cara de felicitat quan assimila que hem solucionat el seu problema amb humanitat, respecte, amabilitat i proximitat.

Quan fas sentir bé a les persones i a més aconsegueixes completar el teu propòsit professional, les portes s’obren soles. A Sanz Clínica Dental dediquem més que ningú a la felicitat dels nostres pacients.

Només treballem amb els millors materials i primeres marques

Com passa en tots els àmbits, els materials i les marques que hi ha al mercat odontològic són milers i amb qualitats diverses. Per posar un exemple, pots trobar materials per a obturar una càries amb un cost 100 vegades superior a altres. Aquestes diferències poden ser fins i tot superiors en altres productes, és habitual que marques blanques de dubtosa procedència i sense segell de qualitat acabin entrant en moltes clíniques dentals.

A Sanz Clínica Dental som molt poc originals en relació a la qualitat dels productes. Optem sempre per la marca nº1, ni tan sols ens fixem en la segona, per la qual cosa la nostra política de subministraments és senzilla: només el millor. D’aquesta manera, per exemple, comptem amb Straumann per als implants i additaments, Ivoclar Vivadent per als nostres materials ceràmics i ciments o amb Invisalign per l’ortodòncia invisible.

mejores materiales odontología

No només això, sinó que un cop seleccionades les primeres marques vam optar per la línia premium de la pròpia marca, o dit d’una manera senzilla, només comptem amb els millors productes de les millors marques per a la nostra atenció odontològica.

Garantia de qualitat 100%

calidad materiales odontologia

Malgrat que l’odontologia és una especialitat complexa, no sempre exacta i, en ocasions, plena de complicacions que exigeixen compromís i ètica, podem dir amb orgull que en 80 anys d’història no hem rebut cap reclamació. Nosaltres sempre responem, costi el que costi, fins a aconseguir un resultat que s’ajusti a les expectatives del pacient.

A l’ésser independents i no estar sotmesos, per exemple, a comptes de resultats, objectius o qüestions alienes a l’odontologia, podem treballar amb total franquesa per a una odontologia humana i èticament impecable.

Com a éssers humans, podem equivocar-nos i ens equivoquem, però mai eludim la nostra responsabilitat i acabem sempre el que vam començar.

La lògica és senzilla: res ens impedirà solucionar els problemes del pacient, passi el que passi i costi el que costi.

Vols més informació?

Si tens algun dubte sobre qualsevol tractament dental escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

¿Te ha parecido este, un artículo 5 estrellas? Déjanos tu valoración:

1 estrella2 estrellas3 estrellas4 estrellas5 estrellas (1 votos, promedio: 5,00 de 5)
Loading...

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies
Formulario Lateral CAT
close slider

Demana cita amb nosaltres

Tractament: